Verslag van Katja

Vandaag had ons baasje tonijn maar ik kreeg er niks van. Vreemd genoeg werd de tonijn in een pan gedaan en gebracht naar het huisdier in het kleinste kamertje.

Ik heb wel eens gehoord dat een spaghettimonster woont in het toilet maar waarom het vrouwtje soms urenlang knuffelt met het spaghettimonster terwijl het niet eens prettig is in die kleine kamer.

Het is er klein, felle verlichting, vaak stinkt het erger dan op de kattenbak maar Kleintje heeft mij vertelt dat de slechte adem van het spaghettimonster is die we ruiken maar wat ik helemaal niet begrijp is dat onze baasjes graag op die harde stoel zitten terwijl in de woonkamer een lekkere bank staat.

Onze mensen zijn gewoon een beetje dom denk ik.

Dat was het weer lief dagboek.

Kusjes en knuffels van

Katja Haarbal

Mauwpycola uit de handel

Mauwpycola, de populairste cola van het bekende merk pokicoky is door de Dierenbescherming uit de handel gehaald.

Door een productie-fout kwam er teveel koolzuur in de flessen Mauwpycola waardoor de jeugd die een slokje Mauwpycola nam een prikkende keel en tranen in de ogen kreeg.

Albert Jumbo, de eigenaar van Pokicoky laat het incident tot de bodem van de fles uitzoeken.

Mauwpy’s mandje

Afgelopen maandag hebben fumistrijders in Maupystan Mauwpy’s mandje bezet. Direct daarna hebben ze Mauwpy’s mandje in onderdelen verkocht. Holy Miauw Strijders onder leiding van Katja de verschrikkelijke hebben het hoofdkwartier van de fumistrijders in Mauwpystan in brand gestoken en al snel waren alle strijders gerookte fumee.

Kauwpy heeft de onderdelen van Mauwpy’s mandje terug gehaald en samen met zijn grote liefde Kitty weer in elkaar gezet en vanavond om stipt 0:00 uur wordt Mauwpy’s mandje feestelijk heropend met dekens en een poepkussen.

De wereldbekende kroelhand treedt vannacht op zodat Mauwpy weer in alle rust lekker kan slapen in haar eigen mandje.

Fumistrijders blazen kattenbak op

Fumistrijders hebben vannacht met zware explosieven de heilige kattenbak opgeblazen. Mauwpystan is zeer zwaar geraakt en een specialistisch bedrijf is ingeschakeld om alle gebouwen in Mauwpystan weer drol-vrij te maken.

Ook is het voor alle bewoners van Mauwpystan verschrikkelijk om te lopen volgens Katja Haarbal. Doordat de heilige kattenbak ontploft is, liggen overal kattenstenen.

Alsof je de hele dag met je blote pootjes over LEGO loopt miauwt haar zus Kitty Haarbal.

Dode in Almelo

In Almelo is een volwassen poes om het leven gekomen na een gevecht met haar baasje.

Met spanning zaten wij in Mauwpy’s mandje te wachten op meer nieuws over het dode maar ook overleden slachtoffer die ook nog eens dood bleek te zijn.
Helaas bleek het echter niet de gehate Almelose zwartharige poestituee uit het criminele circuit te zijn die al jarenlang op de dodenlijst van de grote poezenbaas staat.

Voor de politie is dit waarschijnlijk maar beter op deze manier want in het huis van de zwartharige poestituee zitten zoveel DNA sporen van klanten dat de dodende dader nooit gevonden kan worden.

Nieuwe feature Whatsapp

Het populaire programma Whatsapp krijgt binnenkort een nieuwe feature.
Gebruikers die versie 2.342 met de codenaam smelly feet downloaden van het populaire messaging programma kunnen al volgende week geuren verzenden als het toestel van zender en ontvanger hier geschikt voor is.

Experts van de Haarbal verslavingszorg maken zich grote zorgen om de gevolgen van deze feature.
Zij zijn bang dat kittens op zeer jonge leeftijd al met de geur van catnip in contact komen waardoor op jonge leeftijd al een afhankelijkheid van het product ontstaat.

Uiteraard zijn er ook minder prettige luchtjes die je niet wilt delen met je contactpersonen. Daarom is net als de blauwe vinkjes de geur feature ook uit te schakelen maar dat houdt in dat u ook geen geuren van anderen meer kunt ruiken. Volgens Mauwpy Haarbal zou ze graag deze nieuwe feature willen uitproberen de lucht van haar kattenbak over te brengen naar haar vader.